Esemény naptár

<<  2023 Március  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Szolgáltatások

INGYENES szolgáltatásaink:

homeBorászati katalógus

Regisztrálja borászatát borászati katalógusunkba. Ezt megteheti a regisztrációs űrlap kitöltésével, vagy emailben vegye fel velünk a kapcsolatot. A regisztráció után lehetősége van ingyenesen 4 ön által választott bora népszerűsítésére. A részletekről a borászat beregisztrálása után értesítjük, hogy miként kerülhetnek a borok a borkatalógusunkba.

homeBorkatalógus

Regisztrált borászatok borai jelenhetnek meg itt. A borászat regisztrálása után lehetősége lesz ingyenesen néhány bor megismertetésére, a részletekről a regisztráció után tájékoztatjuk.

homeEseménynaptár bejegyzés

Küldjön be eseménybejegyzést eseménynaptárunkba. Ehhez nem kell mést tennie mint kitölteni a regisztrációs űrlapot. Minden borral és borászattal kapcsolatos eseménynek megpróbálunk helyet adni. Ezt megteheti az esemény beküldési űrlap kitöltésével, vagy e-mailben vegye fel velünk a kapcsolatot.

Egyéb szolgáltatásaink

homeKielemelt borok, borajánló

A kiemelt boroknak külön szekciót biztosítunk oldalunkon. A kiemelt borok hírdetés jelleggej, animációval hívják fel az ide látogató figyelmét. A képre kattintva átvezeti a látogatót a borkatalógusban az adott borhoz.

homeKielemelt borászatok

A borászatoknak, mint a boroknak szintén egy külön szekciója. Ugyan úgy mint a boroknál. Ez a borászat bemutatkozó oldalára, vagy saját honlapjára vezeti el az érdeklődőket.

homeReklámfelületek

Oldalunkon reklámeflületeket biztosítunk a borhoz vagy borászathoz kapcsolódó cégeknek, üzleteknek. Részletes tájékoztatást kérjen email-ben a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen.

homeHirdetések (RSS)

Hirdetési lehetőséget bitosítunk melyek az aloldalainkon is megjelenhetnek. Lehet ajánlás, reklám, apróhirdetés.

homeAldomain oldalak

Aldomain oldalainkon (sajátoldal.bororszag.hu) saját honlapja lehet. Egyszrű bemutatkozó oldalaktól a webshopig.

homeE-mail

Lehetősége van saját "@boroszag.hu" végződésű email cím beszerzésére. A borász vagy borászat nevét használhatja.

homeCikkek és riportok

Saját cikk és riport. Borászatoknak, borszaküzleteknek lehetőséget adunk, hogy saját cikkeket riprtokat szerepeltethessenek hírportálunkon. A részletekről kérjen tájékoztatást a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. email címen. A cikk végén link a beküldő borászat honlapjára