A család ősei mindig is foglalkoztak szőlőtermesztéssel. A borkészítés fortélyai, a szőlő és a borszeretet apáról fiúra hagyományozódtak. A pincészetet családi vállalkozásként alapítottuk a 80’-as években. A vállalkozás egy pincével kezdődött, mára három pincével büszkélkedhet. Tevékenységünk a szőlőtermesztéstől a borászatig a teljes vertikumot felöleli. Riolittufába vájt pincéinkben, tölgyfahordókban történik a bor kezelése, érlelése. Tevékenységünk során a tradíciók megőrzése mellett, modern technológiai berendezések alkalmazásával érjük el az elismerten kiváló minőséget.
A borházban a mai kornak megfelelő eszközökkel segítjük elő a bor minél jobb minőségét.
Hidraulikus prés, daráló, nemesacélból készült 30 hl-es erjesztő tartályok. Minőségi borainkat modern palackozó soron palackozzuk. A borok több éves fahordós érlelést követően kerülnek palackozásra, tárolásra, majd forgalmazásra (kivéve természetesen a reduktív eljárással készült friss fehér-és rosé borainkat), méltóan reprezentálva ezzel a borvidék hagyományait. Célunk, hogy boraink a természetes értékek, mint gyümölcszamatok, savak, üdeség és a tudatos felelős emberi munka mind teljesebb harmóniájának kifejezői legyenek.
Tags: EgerVisiting Cellar possibleAccommodation in the vicinityLocal cuisineRestaurants in the vicinitySuitable for programs1 - 10 person11 - 20 person21 - 50 person51 - 100 person