Winery search

Visiting Cellar possible
Accommodation in the vicinity
Local cuisine
Restaurants in the vicinity
Suitable for programs

Event Calendar

<<  2021 September  >>
 Mo  Tu  We  Th  Fr  Sa  Su 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
27282930   

Total 5 results found.

Kovács Nimród Winery
Kovacs Nimrod Winery is situated in seven continuous cellars on the historic Verőszala street in the town of Eger. Back in the 18th century, there were hundreds and hundreds of wine press houses in Eger, very much like our own, which were erected above their respective cellars to handle onsite processing of the grapes.

Magister Borász
There are no translations available. Bor és gasztronómia egy helyen, a Magister Pincészetben! Bortúrára invitáljuk Önöket Magyarország egyik történelmi borvidékére, az egri borvidékre. A több száz éves múltba visszatekintő Szépasszony-völgyben találják a Magister Pincészetet, ahol két tanárember a gazda. Amiért érdemes meglátogatni minket az a Magister Borcsalád!

Bíró és fia pincészet
There are no translations available. A család ősei mindig is foglalkoztak szőlőtermesztéssel. A borkészítés fortélyai, a szőlő és a borszeretet apáról fiúra hagyományozódtak. A pincészetet családi vállalkozásként alapítottuk a 80’-as években. A vállalkozás egy pincével kezdődött, mára három pincével büszkélkedhet. Tevékenységünk a szőlőtermesztéstől a borászatig a teljes vertikumot felöleli. Riolittufába vájt pincéinkben, tölgyfahordókban történik a bor kezelése, érlelése. Tevékenységünk során a tradíciók megőrzése mellett, modern technológiai berendezések alkalmazásával érjük el az elismerten kiváló minőséget.

Hagymási Pincészet Kft.
Wine is an easy bussines,the only problem is the first 100 years. Heaving been born in a winery, we have always understood that this is a reality. Making a great wine takes a great deal of effort, patience, commitment, passion and creativity over the years. But this effort is well worth it and very gratifying. Isn’t one of the great pleasures of life uncorking a good wine and enyoing it with our loved ones? Those who have tasted great wine know this, and those who have yet to do so have a whole world of new sensations to discover. To us Hagymási Winery is much more than a project, it is a dream realized, one which we would like to share with you.

Chateau Wanda Bormanufaktúra
There are no translations available. >A 2011-ES ÉVJÁRAT Nagy öröm ez Drága Barátaink,Vendégeink, Partnereink, hogy kaptunk egy ilyen szép évjáratot! Meg is kell köszönnünk a mi drága , a végtelenségig kiszipolyozott Föld anyánknak, hogy volt oly kegyes hozzánk és ismét megajándékozott Bennünket egy ilyen kiemelkedő évjárattal! Köszönjük! Ahogy mondani szoktam azonban, nem elég a jó évjárat, kell hozzá egy halom kitartó és áldozatos munka is, hogy az időjárás által megadatott áldásból, szép termék is kerüljön a hordókba, majd az Önök asztalára.