Event Calendar

<<  2023 June  >>
 Mo  Tu  We  Th  Fr  Sa  Su 
     1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Szolgáltatások

There are no translations available.

INGYENES szolgáltatásaink:

homeBorászati katalógus

Regisztrálja borászatát borászati katalógusunkba. Ezt megteheti a regisztrációs űrlap kitöltésével, vagy emailben vegye fel velünk a kapcsolatot. A regisztráció után lehetősége van ingyenesen 4 ön által választott bora népszerűsítésére. A részletekről a borászat beregisztrálása után értesítjük, hogy miként kerülhetnek a borok a borkatalógusunkba.

homeBorkatalógus

Regisztrált borászatok borai jelenhetnek meg itt. A borászat regisztrálása után lehetősége lesz ingyenesen néhány bor megismertetésére, a részletekről a regisztráció után tájékoztatjuk.

homeEseménynaptár bejegyzés

Küldjön be eseménybejegyzést eseménynaptárunkba. Ehhez nem kell mést tennie mint kitölteni a regisztrációs űrlapot. Minden borral és borászattal kapcsolatos eseménynek megpróbálunk helyet adni. Ezt megteheti az esemény beküldési űrlap kitöltésével, vagy e-mailben vegye fel velünk a kapcsolatot.

Egyéb szolgáltatásaink

homeKielemelt borok, borajánló

A kiemelt boroknak külön szekciót biztosítunk oldalunkon. A kiemelt borok hírdetés jelleggej, animációval hívják fel az ide látogató figyelmét. A képre kattintva átvezeti a látogatót a borkatalógusban az adott borhoz.

homeKielemelt borászatok

A borászatoknak, mint a boroknak szintén egy külön szekciója. Ugyan úgy mint a boroknál. Ez a borászat bemutatkozó oldalára, vagy saját honlapjára vezeti el az érdeklődőket.

homeReklámfelületek

Oldalunkon reklámeflületeket biztosítunk a borhoz vagy borászathoz kapcsolódó cégeknek, üzleteknek. Részletes tájékoztatást kérjen email-ben a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it címen.

homeHirdetések (RSS)

Hirdetési lehetőséget bitosítunk melyek az aloldalainkon is megjelenhetnek. Lehet ajánlás, reklám, apróhirdetés.

homeAldomain oldalak

Aldomain oldalainkon (sajátoldal.bororszag.hu) saját honlapja lehet. Egyszrű bemutatkozó oldalaktól a webshopig.

homeE-mail

Lehetősége van saját "@boroszag.hu" végződésű email cím beszerzésére. A borász vagy borászat nevét használhatja.

homeCikkek és riportok

Saját cikk és riport. Borászatoknak, borszaküzleteknek lehetőséget adunk, hogy saját cikkeket riprtokat szerepeltethessenek hírportálunkon. A részletekről kérjen tájékoztatást a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it email címen. A cikk végén link a beküldő borászat honlapjára