Recommended wines

Event Calendar

<<  2023 June  >>
 Mo  Tu  We  Th  Fr  Sa  Su 
     1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

New wineries

Latest news

Felhasználási feltételek

There are no translations available.

I. Jelen “Felhasználási feltételek” (továbbiakban: szabályzat) a bororszag.hu (továbbiakban: weboldal) címen elérhető honlap használasának szabályait határozza meg. Az alábbi szabályok nem vonatkoznak a weboldalon keresztül elért más oldalakra, függetlenül azok jellegétől, az általuk nyújtott szolgáltatásoktól vagy az üzemeltető személyétől.

II. A weboldal üzemeltetője (a továbbiakban: Üzemeltető):
New release of future Kft.
Székhely: 3033 Rózsaszentmárton, Hunyadi J. u. 2/1.
A személyes adatok tekintenében az adatkezelő az Üzemeltető, aki a 1992. évi LXIII. törvény előírásait betartva jár el.

III. A weboldalt csak akkor használhatja, ha egyetért az alábbi feltételekkel. Ha nem ért egyet a feltételekkel, ne nyissa  meg és ne használja a weboldalt. A weboldal elérésével és megnyitásával Ön, illetve az Ön által képviselt szervzet kötelezi magát arra, hogy betartja jelen felhasználási feltételeket.

IV. Felhasználónak minősül a woboldal látogatója, illetőleg mindenki, aki a weboldal bármely szolgáltatását igénybe veszi.

V. E használati feltételek a weboldal és a weboldalon rendelkezésre álló valamennyi alkalmazás, szoftver és szolgáltatás (együttesen: "Szolgáltatások") Felhasználó általi használatára vonatkoznak a külön megállapodás tárgyát képező szolgáltatások kivételével. Külön feltételek vagy megállapodások vonatkozhatnak a Felhasználónak a weboldalon nyújtott egyes szolgáltatások és egyéb cikkek felhasználására  ("Szolgáltatási szerződés(ek)"). Minden ilyen szolgáltatási szerződés a vonatkozó szolgáltatást kíséri, vagy pedig a vonatkozó szolgáltatással együtt, illetve az ahhoz kapcsolódó hivatkozásokon át jelenik meg.

VI. Üzemeltető bármikor felülvizsgálhatja és frissítheti e használati feltételeket.  Ha a Felhasználó a használati feltételek bármely változása után tovább használja a weboldalt, az a változások elfogadását jelenti.
A módosításról rövid felhívás formájában a nyitó oldalon tájékoztatja a Felhasználókat.
Üzemeltető szabad belátása szerint megváltoztathatja a weboldalon keresztül nyújtott termékek és szolgáltatások díját, illetve az ingyenesekre díjat vethet ki. Üzemeltető bármikor, szabad belátása szerint jogosult a nyújtott termékek és szolgáltatások tekintetében általános gyakorlat vagy korlátozás megállapítására vagy módosítására.

VII. Regisztráció
Az oldalon történő bármely regisztráció során az adatszolgáltatás önkéntes.
Az Üzemeltető a kezelt személyes adatokat az érintett kifejezett, írásbeli beleegyezése nélkül- jogszabályi kötelezettség hiányában- harmadik személyeknek nem adja át.

VIII. Tekintettel arra, hogy az Internet nyílt, biztonságosnak nem tekinthető hálózat, az elektronikus formában továbbított üzenetek megsemmisülése, késedelmes megérkezése, egyéb hibája miatt beálló károk tekintetében az Üzemeltető minden kártérítési felelősséget kizár.
 Az weboldalon található adatok esetleges pontatlanságából vagy valótlanságból eredő közvetlen vagy közvetett károkért az üzemeltető minden felelősséget kizár.

IX. A Weboldalon található borászati- és borkeresők  tartalma kizárólag kapcsolatfelvételre szolgál. Ettől eltérő célra az adatait felhasználni tilos, így továbbközlésük sem megengedett.